Samen voor vroegtijdige opsporing

Informatie voor laboranten en MBB'ers

Hieronder vindt u een overzicht van alle opleidingen, nieuwsberichten en kennisartikelen, speciaal voor laboranten en MBB’ers.

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor individuen of groepen die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden.

Nieuws voor laboranten en MBB'ers

Als expertisecentrum vinden wij het belangrijk dat wij u op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen, nieuws en resultaten van het bevolkingsonderzoek borstkanker.

Kennis voor laboranten en MBB'ers

Als expertisecentrum hebben we activiteiten verricht voor de kwaliteitsborging en optimalisatie van de tbc-screening in opdracht van GGD GHOR Nederland. Met ingang van 1 januari 2022 zijn we met deze activiteiten gestopt. Hieronder vindt u nog een aantal richtlijnen, factsheets, hand-outs en andere kennisartikelen.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen, artikelen of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op