Samen voor ontwikkeling

HomeBorstkankerOpleidingen

Opleidingen met open inschrijving

Professionals die werkzaam zijn in het bevolkingsonderzoek moeten aan bepaalde toegangseisen voldoen. Als opleidingscentrum leiden we screeningprofessionals op en accrediteren we professionals die in het bevolkingsonderzoek willen werken. Aan deze professionals bieden wij verschillende bij- en nascholingsactiviteiten aan als onderdeel van het continue kwaliteitsprogramma. Met deze opleidingen zorgen we er samen voor dat professionals steeds beter worden en steeds beter functioneren.

Een aantal van deze opleidingen zijn open voor inschrijving.

Het LRCB is een CRKBO geregistreerde instelling. CRKBO staat voor het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het LRCB voldoet dus aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor zowel individuen als groepen die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden. Vraag de folder Trainingsoverzicht Mammografie aan voor een overzicht van alle trainingen voor laboranten en MBB’ers in ziekenhuizen.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over audits, visitaties, kwaliteitscontroles of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op