Samen voor vroegtijdige opsporing

HomeRadiologen

Informatie voor radiologen

Hieronder vindt u een overzicht van alle opleidingen, nieuwsberichten en kennisartikelen, speciaal voor radiologen.

Via onderstaande button kunt u zich registreren voor het Kwaliteitsregister:

Registreren

Opleidingen met open inschrijving

Professionals die werkzaam zijn in het bevolkingsonderzoek moeten aan bepaalde toegangseisen voldoen. Als opleidingscentrum leiden we screeningprofessionals op en accrediteren we professionals die in het bevolkingsonderzoek willen werken. Aan deze professionals bieden wij verschillende bij- en nascholingsactiviteiten aan als onderdeel van het continue kwaliteitsprogramma. Met deze opleidingen zorgen we er samen voor dat professionals steeds beter worden en steeds beter functioneren.

Een aantal van deze opleidingen zijn open voor inschrijving.

Het LRCB is een CRKBO geregistreerde instelling. CRKBO staat voor het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het LRCB voldoet dus aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor zowel individuen als groepen die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden. Vraag de folder Trainingsoverzicht Mammografie aan voor een overzicht van alle trainingen voor laboranten en MBB’ers in ziekenhuizen.

Nieuws voor radiologen

Als expertisecentrum vinden wij het belangrijk dat wij u op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen, nieuws en resultaten van het bevolkingsonderzoek borstkanker.

Kennis voor radiologen

Als expertisecentrum hebben we veel kennis in huis als het gaat om innovaties, kwaliteitsborging en het optimaliseren van medische screening. We vinden het belangrijk om deze kennis met anderen te delen, zodat we daar met elkaar steeds beter van worden.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen, artikelen of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op