Samen voor vroegtijdige opsporing

Informatie voor fysici en technici

Hieronder vindt u een overzicht van alle opleidingen, nieuwsberichten en kennisartikelen, speciaal voor fysici en technici.

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor individuen of groepen die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden.

Nieuws voor fysici en technici

Als expertisecentrum vinden wij het belangrijk dat wij u op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen, nieuws en resultaten van het bevolkingsonderzoek borstkanker en tbc.

Kennis voor fysici en technici

Als expertisecentrum zijn we dagelijks met kennis bezig. We vergaren kennis, ontwikkelen kennis en vinden het belangrijk om deze kennis met anderen, zoals tbc-screeningsartsen en MTM’ers, te delen. Zodat we met elkaar steeds beter worden en zo vroeg mogelijk tbc kunnen opsporen. Hieronder vindt u een aantal richtlijnen, factsheets, hand-outs en andere kennisartikelen.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen, artikelen of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op