Samen voor vroegtijdige opsporing

HomeFysici en technici

Informatie voor fysici en technici

Hieronder vindt u een overzicht van alle opleidingen, nieuwsberichten en kennisartikelen, speciaal voor fysici en technici.

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor zowel individuen als groepen die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden. Vraag de folder Trainingsoverzicht Mammografie aan voor een overzicht van alle trainingen voor laboranten en MBB’ers in ziekenhuizen.

Nieuws voor fysici en technici

Als expertisecentrum vinden wij het belangrijk dat wij u op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen, nieuws en resultaten van het bevolkingsonderzoek borstkanker.

Kennis voor fysici en technici

Als expertisecentrum hebben we veel kennis in huis als het gaat om innovaties, kwaliteitsborging en het optimaliseren van medische screening. We vinden het belangrijk om deze kennis met anderen te delen, zodat we daar met elkaar steeds beter van worden.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen, artikelen of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op