HomeOpleidingenMammografie praktijk intensief

Mammografie praktijk intensief

Trainingen laboranten mammografie / MBB’ers in het ziekenhuis
Voor optimale mammografische kwaliteit zijn specialistische kennis en vaardigheden nodig. De (brede) opleiding tot radiologisch of radiodiagnostisch laborant heeft onvoldoende diepgang op het gebied van mammografie. Ziekenhuizen zien mammografie steeds vaker als een specialisme of aandachtsgebied, en vragen om mammografietrainingen voor laboranten en MBB’ers. Het LRCB biedt voor deze doelgroep verschillende trainingen. Samen vormen die een totaalpakket, waarmee zij voldoen aan de gestelde bekwaamheidseisen.

Voor wie Laboranten mammografie / MBB’ers in het ziekenhuis

Download de folder!
Hieronder behandelen we de trainingen in het kort. Een overzicht van al onze trainingen voor laboranten en MBB’ers in de ziekenhuizen vindt u in de Folder Trainingsoverzicht Mammografie. U kunt de folder bij ons aanvragen.

Het LRCB verzorgt de volgende trainingen voor ziekenhuizen:

Mammografie praktijk intensief
Na de Training Mammografie Basis en de Training Mammografie Gevorderd zijn alle facetten de revue gepasseerd om een hoge kwaliteit van mammografie te leveren. Het in de praktijk toepassen en altijd een kwalitatief goed mammogram maken, vergt echter nog de nodige oefening en begeleiding. Deze training geeft een intensieve begeleiding in de werksituatie van de deelnemer(s) om ervoor te zorgen dat het maken van een mammogram volgens het stappenplan een tweede natuur wordt. De begeleiding is intensief en is daarom ook slechts bedoeld voor 1 à 2 deelnemers per trainingsdag.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over één van onze opleidingen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op