In goede handen

Aanmelden

Mammografie Laboranten Symposium “In goede handen”

26-09-2024

Mammografie Laboranten Symposium

Donderdag 26 september 2024

De inschrijving is geopend!

Het LRCB Laboranten Symposium Mammografie keert terug naar de Jaarbeurs in Utrecht, en dit keer staat alles in het teken van het thema: “In goede handen”, iets waar je iedere dag aan bijdraagt!

Achter de schermen wordt met veel energie gewerkt aan de organisatie van deze dag. We willen alvast één onderwerp bekendmaken, namelijk:
“De toekomst ligt in onze handen”
Tijdens deze sessie maak je kennis met Maartje Smid-Geirnaerdt, radioloog (en lid van de raad van bestuur) bij het LRCB. Maartje zal ons meenemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van borstkanker screening en mammadiagnostiek.

Verder zijn er o.a. sessies op het gebied van:

  • insteltechniek;
  • straling;
  • beeldinterpretatie (afwijkingen op het mammogram).

Daarover later meer, dus hou deze pagina in de gaten!

Team LRCB

Sprekers

Maartje Smid-Geirnaerdt

Radioloog en (interim) lid raad van bestuur LRCB

Maartje zal ons in haar verhaal meenemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van borstkanker screening en mammadiagnostiek.

Locatie

Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht

Je kunt op verschillende manieren naar de Jaarbeurs reizen. Gezien de locatie direct naast Utrecht Centraal Station ligt, is de makkelijkste en meest duurzame optie om met het OV of de fiets te komen. De trein, bus en tram stoppen vlak bij Jaarbeurs. Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs te parkeren op een van de parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid van de Jaarbeurs op hun website.

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Website

Aanmelden

Sponsoren