Samen voor ontwikkeling

Opleidingen met open inschrijving

Professionals die in het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn, zoals tbc-screeningsartsen en MTM’ers, moeten aan bepaalde eisen voldoen. Als opleidingscentrum leiden we deze professionals op en accrediteren we professionals die in het bevolkingsonderzoek willen werken. Daarnaast bieden wij verschillende bij- en nascholingsactiviteiten. Met deze opleidingen zorgen we er samen voor dat professionals steeds beter worden en steeds beter functioneren.

Een aantal van deze opleidingen zijn open voor inschrijving.

Het LRCB is een CRKBO geregistreerde instelling. CRKBO staat voor het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het LRCB voldoet dus aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor tbc-screeningsartsen en MTM’ers die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden.

Het LRCB is een CRKBO geregistreerde instelling.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over één van onze opleidingen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op