Informatie voor MTM'ers

Hieronder vindt u een overzicht van alle opleidingen, nieuwsberichten en kennisartikelen, speciaal voor laboranten en MTM’ers.

Opleidingen met open inschrijving

Professionals die werkzaam zijn in het bevolkingsonderzoek borstkanker en tbc moeten aan bepaalde toegangseisen voldoen. Als opleidingscentrum leiden we screeningprofessionals op en accrediteren we professionals die in het bevolkingsonderzoek willen werken. Ook bieden wij verschillende bij- en nascholingsactiviteiten. Met deze opleidingen zorgen we er samen voor dat professionals steeds beter worden en steeds beter functioneren.

Een aantal van deze opleidingen zijn open voor inschrijving.

Het LRCB is een CRKBO geregistreerde instelling. CRKBO staat voor het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het LRCB voldoet dus aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Opleidingen op aanvraag

Op aanvraag verzorgen wij ook opleidingen en bij- en nascholingen voor individuen of groepen die binnen of buiten het bevolkingsonderzoek werkzaam zijn. Afhankelijk van de opleiding kunnen deze zowel op locatie als bij het LRCB zelf plaatsvinden.

Nieuws voor MTM'ers

Als expertisecentrum vinden wij het belangrijk dat wij u op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen, nieuws en resultaten van het bevolkingsonderzoek borstkanker en tbc.

Kennis voor MTM'ers

Als expertisecentrum zijn we dagelijks met kennis bezig. We vergaren kennis, ontwikkelen kennis en vinden het belangrijk om deze kennis met anderen, zoals tbc-screeningsartsen en MTM’ers, te delen. Zodat we met elkaar steeds beter worden en zo vroeg mogelijk tbc kunnen opsporen. Hieronder vindt u een aantal richtlijnen, factsheets, hand-outs en andere kennisartikelen.

Vragen of meer info?

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen, artikelen of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Neem contact op